Σε τροχιά ανάκαμψης το αναψυκτήριο του Παυσιλύπου


Με θετικό πρόσημο αναμένεται να κλείσει η χρήση του οικονομικού έτους 2012 για την ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε. Ο.Τ.Α., που διαχειρίζεται το αναψυκτήριο του Παυσιλύπου, όπως προκύπτει από τα οικονομικά στοιχεία του πρώτου 5μήνου, τα οποία και παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της δημοτικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28/6 στο γραφείο του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Κων. Παπαλού.

Τα στοιχεία της τρέχουσας χρήσης παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο της ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε. Ο.Τ.Α. κ. Ματθ. Κουκούλη, ο Δ/νων Σύμβουλος- Δ/ντης της επιχείρησης  κ. Μιχάλης Μυγδάκος και τον λογιστή της επιχείρησης κ. Ι. Κοντακτσή και εγκρίθηκαν από τα μέλη της Γ.Σ.

Μετά το τέλος της Γ.Σ. ο  Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Παπαλός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια από τις προτεραιότητες που θέσαμε αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση του Δήμου είναι η εύρυθμη λειτουργία και η αναβάθμιση του αναψυκτηρίου του Παυσιλύπου που αποτελεί διαχρονικό σημείο αναφοράς για την πόλη μας, τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες.

Η νέα Διοίκηση της ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ ΑΕ ΟΤΑ που ανέλαβε στο μέσον του 2011, – και αφού η πρώτη χρήση του 2010 ήταν ζημιογόνα – κατέβαλε πολλές και σοβαρές προσπάθειες για να αναστρέψει την αρνητική πορεία της επιχείρησης, με θεαματικά αποτελέσματα στο δεύτερο εξάμηνο του 2011, αν και η χρήση και αυτής της χρονιάς δεν έκλεισε κερδοφόρα. Η ανάκαμψη όμως της επιχείρησης είχε ήδη ξεκινήσει και αυτό αποδεικνύεται από τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του 2012 που είναι ιδιαίτερα θετικά και δημιουργούν τη βεβαιότητα ότι φέτος θα είναι η πρώτη χρονιά κερδοφορίας για το αναψυκτήριο του Παυσιλύπου.

Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την θετική πορεία της επιχείρησης και θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση για τη συνεχή και συστηματική προσπάθεια που καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα για την αναβάθμιση του αναψυκτηρίου, καθώς και τους δημότες που το επισκέπτονται ή έχουν γίνει χορηγοί και βοηθούν με κάθε τρόπο την δημοτική επιχείρηση να συνεχίσει να λειτουργεί ως λαϊκός χώρος αναψυχής.»

Προηγούμενο άρθρο «Καλοκαιρινά παιχνίδια με νερό» από το ΚΔΑΠ Κάμπου!!!!
Επόμενο άρθρο 11η πρόσκληση σε συνεδρίαση