Σημαντικό έργο στις Ακαδημίες του ΣΠΑΚ


 Ρεπό έχει αυτή την εβδομάδα η ανδρική ομάδα του ΣΠΑΚ, αφού ο Κόροιβος Αμαλιάδας, που ήταν ο επόμενος αντίπαλος, λόγω οικονομικών προβλημάτων αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

Όμως κανονικά αγωνίζεται η γυναικεία ομάδα του ΣΠΑΚ  που δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Σουφλάρια στην  Λάρισα. Αυτό επεσήμανε μεσοβδόμαδα και ο προπονητής της ομάδας κ. Τάσος Ασημακόπουλος, που χαρακτήρισε τις Λαρισαίες μια δυνατή ομάδα και η οποία κατάφερε να κέρδισει την ΕΑΛ στην έδρα της με 3-2.

Οι ακαδημίες του ΣΠΑΚ

 Σημαντικό έργο γίνεται και στις υποδομές της ομάδας. Αυτή τη στιγμή οι Ακαδημίες του ΣΠΑΚ αριθμούν περίπου πενήντα παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών, που γυμνάζονται υπό την επίβλεψη των προπονητών Σεραφείμ και Ευγενίας Καρβούνη.

Ποτέ στο παρελθόν ο ΣΠΑΚ  δεν είχε τόσα πολλά παιδιά  στις ακαδημίες του και παρά το γηπεδικό πρόβλημα που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Τα παιδάκια είναι αναγκασμένα να προπονούνται στο τέταρτο γυμνάσιο κάτω από αντίξοες συνθήκες για την ηλικία τους, αφού τώρα το χειμώνα το κλειστό γυμναστήριο δεν διαθέτει  θέρμανση και φυσικά το έργο των προπονητών γίνεται δυσκολότερο. Ισως είναι και το μοναδικό παράπονο των υπευθύνων της ομάδας.

Στόχος των προπονητών στα τμήματα υποδομής είναι να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος αλλά και να αγαπήσουν το βόλεϊ και γιατί όχι κάποια να γίνουν οι αυριανοί πρωταθλητές.

Τέλος η διοίκηση του ΣΠΑΚ θέλει να ευχαριστήσει θερμά του γονείς και τους μικρούς αθλητές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ομάδα μας.  Είναι τιμή για όλους όσοι ασχολούνται με τις Ακαδημίες Πετοσφαίρισης η συμμετοχή όλων αυτών των παιδιών στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε τους μελλοντικούς αθλητές που θα φορέσουν και θα τιμήσουν την φανέλα του ΣΠΑΚ στις μεγάλες κατηγορίες.

Προηγούμενο άρθρο Αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ Αναγέννησης στη συνεδρίαση της Τρίτης
Επόμενο άρθρο Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά