Ειδήσεις

Σκακιστικοί Αγώνες Κεντρικής Ελλάδας


Ολοκληρώθηκαν οι ατομικοί αγώνες σκακιού που διεξήχθησαν προς τιμή του μεγάλου  Χιλιανού Νομπελίστα συγγραφέα και ποιητή Ricardo Eliécer Neftalí Reyes Basoalto στην έδρα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. στην Λαμία στις 3 – 4 – 5 – 6 Ιανουαρίου 2019.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες έδωσαν το παρόν στους αγώνες αθλητές από όλη την Ελλάδα καθώς και μία αθλήτρια από την Ουκρανία,  που αγωνίσθηκαν σε δύο group με χρόνο σκέψης 75 λεπτά  συν 30 δευτερόλεπτα ανά κίνηση.

Νικητής στην πρώτη κατηγορία και πρωταθλητής των αγώνων, αναδείχθηκε  ο αθλητής του ΑΣΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ “ΔΙΑΣ”  και FIDE Master,  Αλέξανδρος Γκόγκολης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την   Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον  Ο.Π.Α.Σ.Τ.Ε. και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας που συνδιοργάνωσαν  τους  αγώνες.

Τα αποτελέσματα των αγώνων μαζί με τις αξιολογήσεις των αθλητών που συμμετείχαν, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης .

Όπως είχε ανακοινωθεί, οι αγώνες στις δύο πρώτες σκακιέρες, μεταδόθηκαν  σε πραγματικό χρόνο στο διαδίκτυο,  στην δ/νση http://livechess.esske.net

Προηγούμενο άρθρο Τέσσερις οι τολμηροί κολυμβητές που βούτηξαν στην αναρρυθμιστική λίμνη
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση για την ένταξη και τη στέγαση προσφύγων