Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για Αχελώο και Ε65 – Άσκησε ο Ευ. Μεϊμαράκης από την Καρδίτσα


 

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη στάση της σε ό, τι αφορά στα έργα του Αχελώου και του Ε65 άσκησε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος (στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου) κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά την αποψινή ομιλία που πραγματοποίησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καρδίτσας.

Μιλώντας σε ένα πολυπληθές ακροατήριο και με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αρμόδιου αναπληρωτή κ. Τσιρώνη από τη Θεσσαλία για τον Αχελώο, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε χαρακτηριστικά : «Σταμάτησαν όλα τα μεγάλα έργα, όπως τον Ε65. Σταμάτησαν και την εκτροπή του Αχελώου. Ο αναπληρωτής Υπουργός μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι πρέπει να τα γκρεμίσουμε. Και τα 650 εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν πάνε για πέταμα. Αν έτσι διαχειρίζονται τη δημόσια περιουσία, τότε καταλαβαίνετε ποιο θα είναι το μέλλον».

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε επίσης στην πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής : «Διακρίνω αγωνία στον κόσμο, αβεβαιότητα και αστάθεια. Και αυτό συμβαίνει γιατί δόθηκε ψήφος εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ. Μας βυθίζουν στην ύφεση κι άλλο. Είναι δυσοίωνα τα πράγματα. Εμείς πιστεύουμε σε έναν άλλο δρόμο. Στο δρόμο της ανάπτυξης , των νέων θέσεων εργασίας.  Υπάρχει ζεστό χρήμα που μπορεί να βοηθήσει».

Ακόμη, ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πως «Η Ν.Δ. μπορεί να δώσει την εναλλακτική πρόταση» και πρόσθεσε πως «Το μεγαλύτερο μήνυμα το παίρνω τώρα» εννοώντας από τον τελευταίο σταθμό της περιοδείας του στη Θεσσαλία, την Καρδίτσα.

Νωρίτερα το απόγευμα, επισκέφθηκε τα Δημαρχεία Μουζακίου και Παλαμά, όπως επίσης και τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο συζητώντας μαζί του για τα προβλήματα της περιοχής.

Ο κ. Τσιάκος, εξάλλου, του έκανε δώρο ένα καλάθι με τοπικά κρασιά, τσίπουρο και τουριστικό υλικό.

Προηγούμενο άρθρο Η Πανθεσσαλική Στέγη γιορτάζει τα 134 έτη από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του ισόπεδου κόμβου Τρικάλων