Σπουδαία εμφάνιση των αθλητών του ΠΟΚ στο Ναύπλιο


Σπουδαία εμφάνιση με 2 αθλητές είχε ο Ποδηλατικός ‘Ομιλος Καρδίτσας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου που έγινε στις 26 – 28 Ιουνίου στο Ναύπλιο. 

Στην εκδήλωση πήρε μέρος η αφρόκρεμα των Ελλήνων πρωταθλητών και πρωταθλητριών δρόμου και  πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους λάτρεις του αθλήματος και στους κατοίκους των γύρω περιοχών, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην ομορφότερη πόλη της Ανατολικής Πελοποννήσου.

Οι αθλητές μας  που συμμετείχαν ήταν οι: Παγανός Ευάγγελος και Παγανός Κων/νος. Το πλάνο άνοιξε την Παρασκευή με την ατομική χρονομέτρηση καταφέρνοντας ο Ευάγγελος να τερματίσει στην 44η θέση και ο Κων/νος στην 67η . Την Κυριακή  για την αντοχή  δόθηκε μεγάλη μάχη στην κατηγορία των ανδρών  με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 110 και οι αθλητές μας να πλασάρονται σε πολύ καλές θέσεις.Συγκεκριμένα ο Παγανός Ευάγγελος βρέθηκε στην 57η θέση και ο Παγανός Κων/νος στην 92η θέση.

Το Δ.Σ. του ομίλου συγχαίρει τους αθλητές για την επιτυχία τους  και θα είναι πάντα διπλά τους σε όλες τις προσπάθειες που καταβάλουν.

Προηγούμενο άρθρο Δωρεάν διάθεση εισιτηρίων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου
Επόμενο άρθρο Γ. Ελευθερίου: Όλα για την Ελλάδα