Στήριξη στον Σύλλογο των Απανταχού εκ του Νομού καταγομένων υποσχέθηκε ο Β. Τσιάκος


Με τη διοίκηση του συλλόγου των απανταχού εκ του νομού Καρδίτσας καταγόμενων συναντήθηκε στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος. Στη συνάντηση ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Κουσαής, ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη για την πλούσια δραστηριότητα του συλλόγου, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1979 και αποτελεί συνδετικό κρίκο για χιλιάδες ετεροδημότες Καρδιτσιώτες.

Ο κ. Κουσαής πρόσθεσε πως επιδιώξεις του συλλόγου είναι να συνενώσει τους απανταχού Καρδιτσιώτες μέσα σ’ ένα ισχυρό συλλογικό όργανο και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια μόνιμη και αποδοτική μεταξύ τους συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη στον επαγγελματικό, οικονομικό, πολιτιστικό και κάθε άλλον τομέα δραστηριότητάς τους. Ακόμη δε, να προβάλλει την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων της.

Ο Σύλλογος έχει διοργανώσει σειρά επιμορφωτικών, επιστημονικών, ψυχαγωγικών, πολιτιστικών κλπ εκδηλώσεων και εκδίδει το περιοδικό «ΚΑΡΔΙΤΣΑ».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τη διοίκηση του συλλόγου για την πολυετή και σημαντική δράση της και δεσμεύθηκε πως στα πλαίσια των δυνατοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας, θα καταβάλει προσπάθειες για την περαιτέρω στήριξη του.

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Σημαντικές παρεμβάσεις για την ολοκλήρωση της ε.ο. Λάρισας – Καρδίτσας