Στα λευκά τα ορεινά του Νομού


 Με χιόνια ξημέρωσαν χθες οι κάτοικοι στα ορεινά του Νομού μας, αφού η χιονόπτωση τόσο στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα όσο και από την πλευρά της Αργιθέας ξεκίνησε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα και συνεχίστηκε για όλη τη χθεσινή ημέρα. Έτσι, γύρω στη 1 χθες το μεσημέρι το ύψος του χιονιού στη λίμνη Πλαστήρα άγγιζε τα 30 εκατοστά και στους αυχένες του Τυμπάνου και του Αγ. Νικολάου, ξεπερνούσε το μισό μέτρο.  

Με χιόνια η Καθαρά Δευτέρα

Σε ότι αφορά την προοπτική του καιρού για σήμερα Πέμπτη αλλά και αύριο Παρασκευή, η θερμοκρασία θα είναι αισθητά χαμηλή και θα συνεχιστούν οι βροχοπτώσεις, ενώ σε ορισμένες ημιορεινές περιοχές θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Όσον αφορά στην πρόγνωση για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, το οποίο απασχολεί τον περισσότερο κόσμο, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την περιοχή μας προβλέπει επιδείνωση από το βράδυ της Κυριακής για τα ορεινά του νομού με χιονοπτώσεις και τσουχτερό κρύο και επιδείνωση στα πεδινά, από την Δευτέρα έως και την Τρίτη, με χιονοπτώσεις ακόμη και μέσα στην πόλη της Καρδίτσας. Το θερμόμετρο δεν θα δείξει πάνω από 0 βαθμούς Κελσίου.

Προηγούμενο άρθρο Το ’12 η ολοκλήρωση του Κλειστού της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Πρωτιά Β. Μόσχου στις ψηφοφορίες για την εκλογή «Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας