Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Σοφάδων


Στην Αθήνα μεταβαίνει σήμερα Τετάρτη 24/10/2012 ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος για υποχρεώσεις του Δήμου Σοφάδων

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Θεοχαρόπουλο Αθαν. με τον οποίο θα συζητήσει για την πορεία και την προοπτική σημαντικών αγροτικών έργων υποδομής της περιοχής:

  1. Το κλειστό αρδευτικό της Λίμνης Σμοκόβου
  2. Τα αρδευτικά αντλιοστάσια Μελισσοχωρίου, Καρποχωρίου, Λουτρού, Ανάβρας
  3. Τις Λιμνοδεξαμενές Κυψέλης και Δασοχωρίου

Πρόκειται για παρεμβάσεις που κατά προτεραιότητα έχει προτείνει ήδη η Περιφέρεια Θεσσαλίας για ένταξη στο πρόγραμμα Μπαλτατζής.

Πέραν όμως αυτών ο κ. Παπαδόπουλος θα αναζητήσει λύσεις και για μικρότερης εμβέλειας αλλά εξίσου σημαντικών έργων της περιοχής σχετικά με την άρδευση, τον καθαρισμό καναλιών, τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Δήμαρχος Σοφάδων θα παραβρεθεί στην ενημερωτική – επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος των Απανταχού εκ του Νομού Καρδίτσας καταγόμενων με θέμα: «Η σεισμική δραστηριότητα και η αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και ευρύτερα της Θεσσαλίας», όπου ομιλητές θα είναι ο Ευθύμιος Λέκκας και ο συνδημότης Κων/νος Παπαζάχος.

 

Προηγούμενο άρθρο Ψήφισμα της γενικής συνέλευσης εκπ/κων Π.Ε. για την αξιολόγηση
Επόμενο άρθρο Συμπαράσταση του ¨Θεοδωρίδειου κέντρου – ορίζοντες του δήμου Καρδίτσας¨ προς τις οικογένειες με αναπηρία