Ειδήσεις

Στην καμπάνια του Let’s do it Greece ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα


Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών του δράσεων , συμμετέχει στην πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού <Let’s do it Greece 2017>, η οποία διοργανώνεται στη χώρα μας για έκτη συνεχή χρονιά , και η οποία θέτει ως στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο μέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια .                                                                                               Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε όλο τον κόσμο. Πολίτες από κάθε γωνία του πλανήτη συντονίζονται και καθαρίζουν τις χώρες τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν το μήνυμα της προστασίας και της διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, συντονιζόμαστε ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της  Ελλάδας,  από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι, για να διαδώσουμε το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού σε ολόκληρη τη χώρα και να πραγματοποιήσουμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού , εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Στόχος του Δήμου Λίμνη Πλαστήρα   , με τη συμμετοχή του στην εν λόγο περιβαλλοντική δράση, είναι να δημιουργηθεί μια κοινή προσπάθεια από όλους τους δημότες για τον καθαρισμό όσο  δυνατόν περισσότερων περιοχών του Δήμου μας και συγχρόνως να ενεργοποιηθούνε οι εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, επιχειρήσεις, ιδιώτες, σχολεία και άλλοιφορείς του Δήμου μας, ώστε όλοιμαζί να συμβάλουμε στην διατήρηση και την προστασία του περιβάλλοντος .

Όλοι μαζί μπορούμε……  Ελπίζομαι όλοι εσείς που διακατέχετε από υψηλό αίσθημα εθελοντισμού να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια και να διαδώσουμε από κοινού το μήνυμα για ένα καθαρό περιβάλλον.Υπεύθυνοι προγράμματος: Κελεπούρης Βασίλης και Θέου Μαρίνα.                                                        Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και την επίσημηιστοσελίδα του <Let’sdoitGreece>, www.letsdoitgreece.org.                                                                                                                                                                       Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο  www.letsdoitgreece.org  και προσθέτοντας την δράση τους στο χάρτη www.letsdoitgeece.org/map κοινοποιώντας παράλληλα την πρόθεση τους αυτή στο Δήμο τηλεφωνικά  στο 2441352200 η με fax στο 2441095308 .                             Επίσης το Υπουργείο Παιδείας για άλλη μια χρονιά έδωσε έγκριση για τη διεξαγωγή <Εβδομάδας Εθελοντισμού Let’sdoitGreece 2017> σε όλα τα σχολεία της χώρας που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Δεύτερα 27 Μάρτιου έως 31 Μάρτιου με κορύφωση την ημέρα της πανελληνίας δράσης την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 .                                                                                                                           Πρόκειται για μια εβδομάδα δράσεων μέσα στη σχολική μονάδα και με την συμμετοχή όλης της σχολικής κοινότητας με σκοπό να υιοθετηθεί ο σχολικός χώρος ως πεδίο δράσης καθαρισμού και βελτίωσης  του περιβάλλοντος.                                                                                                                                                                                                                        ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ……

Προηγούμενο άρθρο Νέα της Λέσχης Ανάγνωσης του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώνονται τα πρώτα έργα των νέων αυτοκινητοδρόμων