Στην Καρδίτσα η «Θέμις Κατασκευαστική» για το Δικαστικό Μέγαρο


Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10:30 π.μ., ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.», Δρ. Δημήτριος Σωτ. Σωτηρόπουλος, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας, συνοδεία κλιμακίου Μηχανικών της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, θα γίνει συνάντηση με τους Προϊσταμένους των Δικαστικών Υπηρεσιών με σκοπό την καταγραφή των αναγκών, όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα, προκειμένου να γίνει επικαιροποίηση της μελέτης και προγραμματισμός των απαιτούμενων εργασιών.

Στον οικονομικό προγραμματισμό του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το 2015 έχει ήδη προβλεφθεί ένα ποσό, το οποίο θα επιτρέψει να γίνει η έναρξη των εργασιών εντός του 2015.

Επισημαίνεται ότι στον προγραμματισμό του Υπουργείου και της «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.» περιλαμβάνονται τόσο οι εργασίες ανακαίνισης του υφιστάμενου Δικαστικού Μεγάρου, όσο και η ανέγερση νέου σύγχρονου κτιρίου στη θέση της παλιάς φυλακής που κατεδαφίστηκε, για την εξυπηρέτηση των αναγκών των Δικαστικών Υπηρεσιών της Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη 57χρονου στην Καρδίτσα για πλαστογραφία
Επόμενο άρθρο Εγκρίσεις περιβαλλοντικών όρων γεωτρήσεων στην Π.Ε. Καρδίτσας