Ειδήσεις

Στην Καρδίτσα τη Δευτέρα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης


Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου τη Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου θα επισκεφτεί την Π.Ε. Καρδίτσας, όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς του αγροτικού χώρου.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός από το πρωί μέχρι και νωρίς το μεσημέρι θα επισκεφτεί μεγάλες κτηνοτροφικές και μεταποιητικές μονάδες της ευρύτερης περιοχής. Το μεσημέρι, θα επισκεφτεί την Αντιπεριφέρεια και το Δημαρχείο Καρδίτσας και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

Το απόγευμα, θα μιλήσει σε αγρότες και φορείς του αγροτικού χώρου της περιοχής σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο «Παυσίλυπο» με θέμα «Ο Ρόλος της Κτηνοτροφίας στην Παραγωγική Ανασυγκρότηση».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο Παυσίλυπο Καρδίτσας.

Ομιλητές:

  • Ευάγγελος Αποστόλου, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα «Η κτηνοτροφία εργαλείο για την συνοχή της υπαίθρου»
  • Δημήτρης Τσιάνος, Συντονιστής του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής με θέμα «Ελληνική κτηνοτροφία: προβλήματα και προοπτικές»
  • Φάνης Κουρεμπές, Πρόεδρος ΕΛΓΑ με θέμα «Η ασφάλιση του ζωικού κεφαλαίου»
  • Γιάννης Κάζογλου, γεωπόνος – λιβαδοπόνος, μέλος Γραμ. Τμ. Αγροτικής Πολιτικής με θέμα «Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης: τι σημαίνουν στην πράξη»
  • Γιώργος Εμμανουήλ, εκπρόσωπος στο Πανευρωπαϊκό Δίκτυο φορέων και κινημάτων Stop TTIP, CETA, TiSA με θέμα «Η αντιμετώπιση των διεθνών εμπορικών συμφωνιών της ΕΕ και της CETA στον αγροδιατροφικό τομέα της χώρας μας»

 

Προηγούμενο άρθρο Δ. Μπαξεβανάκης: Στόχος μας η στήριξη της επαγγελματικής εκπαίδευσης
Επόμενο άρθρο Συνεδρίασε για τρέχοντα ζητήματα το Δίκτυο Πίνδος