Στην Καρδίτσα το λεωφορείο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου


Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, φέρνει την αποταμίευση σε κάθε γωνιά της χώρας, με το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο του να διασχίζει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Γνωρίζοντας εντυπωσιακή ανταπόκριση από την πλευρά των τοπικών κοινωνιών, το ταξίδι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην ελληνική περιφέρεια ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Αύγουστο από την Κρήτη- το πρώτο σημείο ίδρυσης καταστήματος Τ.Τ. -συνεχίστηκε στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Πελοπόννησο και την Αττική.

Έτσι, στο πλαίσιο των επιτυχημένων εκδηλώσεων, που υλοποιεί ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, επέκτεινε την πρωτότυπη καμπάνια του σε δεκατρείς ακόμα πόλεις της ελληνικής περιφέρειας.

Έτσι βρέθηκε και στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, ενώ αύριο θα βρίσκεται στα Τρίκαλα, μεθαύριο στη Λάρισα και το ταξίδι θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις…

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην πόλη μας, η παρουσία του κλόουν, των ξυλοπόδαρων καθώς και μια σειρά από καλλιτεχνικά δρώμενα και ψυχαγωγικά event έδωσαν άλλο χρώμα σ’αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Έχοντας πάντα ως στόχο την καλλιέργεια της αποταμιευτικής συνείδησης και την προώθηση του καταθετικού αποταμιευτικού λογαριασμού «ΜΕΓΑΛΩΝΩ» το Τ.Τ μοίρασε κουμπαράδες σε όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν προκειμένου να εξοικειώσει τους μικρούς μας φίλους με το πνεύμα της συνετούς διαχείρισης κεφαλαίου, μέσα από ένα πρόγραμμα ζωντανό και κατανοητό σε αυτούς. 

Προηγούμενο άρθρο Κλοπή στο Μουσείο Χαρίλαου Φλωράκη
Επόμενο άρθρο Αντιδράσεις για την ελαστικοποίηση του ωραρίου