Στην 22η Διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών ο Δ. Σοφάδων


Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης που έχει αναλάβει ο Δ. Σοφάδων  για την τουριστική  προβολή του , την προώθηση των προϊόντων που παράγονται και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων του, συμμετείχε στην 22η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού DETROP 2013 από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Η DETROP είναι η μοναδική ελληνική έκθεση του είδους της και προσφέρει ένα ιδιαίτερα σημαντικό βήμα ανάπτυξης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων, ποτών και συναφούς εξοπλισμού. Παρέχει την καταλληλότερη πλατφόρμα στις επιχειρήσεις τροφίμων-ποτών, προκειμένου να διερευνήσουν τις δυνατότητες προβολής τους μέσω της πραγματοποίησης συναντήσεων με επιλεγμένους ξένους εμπορικούς επισκέπτες.

Στο περίπτερο του Δ. Σοφάδων συμμετείχαν προβάλλοντας τα προϊόντα τους οι επιχειρήσεις :

  • «Όσπρια Κιερίου» Αφοί Χρ. Κατσή,
  • «Μελισσοκομική Ελλάς» Ντούλιας Κων/νος και
  • «Τσιανάβας», παραγωγή και εμπορία αλλαντικών

οι οποίες έμειναν ικανοποιημένες από τις επαφές που πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της εκθέσεως και επισήμαναν ότι η συγκεκριμένη έκθεση συνέβαλλε καθοριστικά στην επίτευξη του στόχου για το άνοιγμα σε νέες αγορές και την προσέλκυση νέων πελατών.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος για τη δράση αυτή επισήμανε :

«Η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων είναι οι τομείς που δίνει έμφαση ο καταναλωτής. Οι  παραγωγοί και οι επιχειρήσεις του Δ. Σοφάδων  καλλιεργούν προϊόντα άριστης ποιότητας σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Είναι καθήκον μας να συμβάλλουμε όσο το δυνατό περισσότερο στην αναζήτηση λύσεων για την ανάκαμψη του παραγωγικού τομέα της περιοχής μας και στην ενίσχυση της δράσης αυτών των επιχειρήσεων».

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη 46χρονος στην Καρδίτσα, διότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας
Επόμενο άρθρο Αφιέρωμα στη γυναίκα με ομιλία και προβολή ταινίας από το Σύλλογο Γυναικών Παλαμά