Ειδήσεις

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μικρομεσαία αγροτιά


Πριν καλά – καλά πατήσουν τα τρακτέρ τις ρόδες τους στο οδόστρωμα, κατέφθασαν και τα πρώτα «ραβασάκια» ενάντια στους αγωνιζόμενους μικρομεσαίους αγρότες. Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την ποινικοποίηση των αγώνων και τις διώξεις που τόσα χρόνια τώρα ασκούνται ενάντια σε οποιαδήποτε αγωνιστική κινητοποίηση βάζει σαν στόχαστρο την αντιλαϊκή πολιτική κυβερνήσεων και ΕΕ και δείχνει τη διέξοδο της αξιοπρέπειας και της διεκδίκησης δικαιωμάτων. Είναι η ίδια πολιτική που έβαλε χέρι τα προηγούμενα χρόνια στο δικαίωμα στην απεργία. Είναι η ίδια πολιτική που βγάζει παράνομες και καταχρηστικές τις απεργίες των εργατών, που χτυπάει αλύπητα καταστέλλοντας τις κινητοποιήσεις σεεκπαιδευτικούς και συνταξιούχους, που εντείνει την εργασία και ευθύνεται για τα αμέτρητα εργατικά ατυχήματα και τη θυσία εργατών, ανθρώπινωνζωών στο βωμό του κέρδους.

Δεν φοβόμαστε. Δε σκύβουμε το κεφάλι. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη μικρομεσαία αγροτιά και ενώνουμε τη φωνή μας μαζί της διεκδικώντας τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Καλούμε όλα τα Σωματεία να πάρουν αποφάσεις συμπαράστασης και συμπαράταξης με τους μικρομεσαίους αγρότες στον αγώνα επιβίωσης που κάνουν.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να βρεθούν στο μπλόκο της Νίκαιας το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 1 το μεσημέρι.

 

Του σωματείου εμποροϋπαλλήλων, του συνδικάτου οικοδόμων, του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ, της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπ/κών, της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης ΟΤΑ και Υγειονομικών

 

Προηγούμενο άρθρο Επείγουσα ανάγκη οι εκταφές σε μνημεία πέραν της 7ετίας στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα