Στη Βουλή το θέμα του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας


Το ζήτημα των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το τμήμα  Διατροφής και Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, φέρνει στην Ελληνική Βουλή  ο  Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, με την κατάθεση σχετικής αναφοράς προς τον αρμόδιο Υπουργό.

Αφορμή στάθηκε πρόσφατη επιστολή του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Τσιάκου, η οποία αναφέρεται εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχολή Διατροφής και Διαιτολογίας, αλλά και στην ανησυχία της τοπικής κοινωνίας για τις φήμες για  ενδεχόμενο κλείσιμο ή μετακίνηση της σχολής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρώην υφυπουργός στην αναφορά του, η έλλειψη προσωπικού δυσκολεύει το εκπαιδευτικό έργο, το απορρυθμίζει και σε αρκετές περιπτώσεις το καθιστά πραγματικό αδύνατο και καλεί τον Υπουργό να λάβει άμεσα μέτρα στην κατεύθυνση της στήριξης και της στελέχωσης του ΤΕΙ, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει απρόσκοπτα. Ταυτόχρονα ζητά να πληροφορηθεί, ποιες είναι οι προθέσεις του Υπουργείου για το μέλλον της σχολής, αλλά και του τμήματος Δασοπονίας, για το οποίο προβλέπεται η μετακίνηση του στο Καρπενήσι μετά το 2018.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Διεξαγωγή Άσκησης Ετοιμότητας ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.
Επόμενο άρθρο Η καρδιά του ερασιτεχνικού θεάτρου χτυπάει στην Καρδίτσα