Ειδήσεις

Στη Βουλή το 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας


Παρασκευή 23 ημέρες Νοεμβρίου 2018, ώρα 9.30μμ .Φτάνουμε στην Καρδίτσαμετά από μιάν αξέχαστη εμπειρία πουείχε ξεκινήσει το πρωί στις 7.30 και θα συνεχίζεται στις αναπολήσεις της ζωής μας ισοβίως: Μουσείο Ακροπόλεως(δέος),λουσμένο στο φως,θέα στον ιερό βράχο, στον Λυκαβητό και στου Φιλοπάππου. Το παρακείμενο< Σύνταγμα Μακρυγιάννη>να στέκει μνημείο του αδελφοκτόνου πολέμου .

Λιακάδα και ψιλοβοριαδάκι…περπατήσαμε στην πλαγιά, μέσα από τα γραφικά πλακώτικα στενά, μέχρι το Θησείο. Κόσμος-κόσμος –κόσμος παντού.

Βιαστικοί εμείςγια το ραντεβούστην Βουλή.Φτάνουμε στην ώρα μας .Μας υποδέχονται και μας ενημερώνουνστην αίθουσα ολομέλειας( τόσο για την ιστορία του κτιρίου, όσο και για την πολιτειακή λειτουργία του κοινοβουλίου.Ευχάριστη έκπληξη, το ζεστό καλωσόρισμα του βουλευτή Καρδίτσας κυρίου Τσιάρα.

Μετά από μιάν ώρα, μέσω του <υπογείου>, …χαζεύουμε…, κυριολεκτικά και μεταφορικά.H βόλτα στο ιστορικό-εμπορικό κέντρο, μαγεία:κάθε λίγα μέτρα

καλλιτέχνες του δρόμου δίνουν παραστάσεις πρωτότυπεςπου ξεπερνούν την φαντασία των παιδιών μας…κι αυτό φαίνεται στις συγκλονιστικές αντιδράσεις , στα πρόσχαρα γέλια , στην γενικευμένη ευφορία που σπανίζει στον χώρο του σχολείου…

Αυτά σε μιάν Αθήνα με το στίγμα της βρώμικης πόλης.Για μας , …μάλλον…έγινε εξαίρεση …

Προηγούμενο άρθρο Η εισήγηση του Αντιδημάρχου κ. Γούλα για τον απολογισμό – ισολογισμό 2017 του Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Προσφορά τροφίμων σε άπορες πολύτεκνες οικογένειες της Καρδίτσας