Ειδήσεις

Στη Λάρισα οι αγώνες της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών


Με μέλη της Εθνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η διοργάνωση στην πόλη της Λάρισας των εντός έδρας αγώνων που θα δώσει η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών για τα Προκριματικά  του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ. Πιο συγκεκριμένα το διάστημα από τις 16 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι τρεις εντός έδρας αγώνες που θα δώσει η Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών για τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ απέναντι σε Αυστρία, Ισπανία και Νορβηγία.

«Συζητήσαμε με τα μέλη της Εθνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος θέματα που αφορούν στη φιλοξενία στην πόλη της Λάρισας, των τριών προκριματικών  εντός έδρας αγώνων  που θα δώσει η  Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα,  τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση φιλοξενείται στη Θεσσαλία και τη Λάρισα. Οι μεγάλες διοργανώσεις αφήνουν πίσω τους μια μεγάλη παρακαταθήκη. Υπάρχουν σημαντικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες, δημιουργείται ρεύμα αθλητικού τουρισμού και μόχλευση στην τοπική αγορά και την οικονομία. Η Θεσσαλία μέσω τέτοιων διοργανώσεων προβάλλεται και ανοίγεται στον κόσμο» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Δια βίου Μάθησης Νίκος Λιούπας, ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος Αστέριος Πατσιούρας, ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Περικλής Μπακοδήμος, ο Ταμίας της Εθνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Τάκης Καβαλλιεράκης.

 

Προηγούμενο άρθρο Συγχαρητήρια του Γ. Κωτσού στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα εκλογών Σωματείου Εργαζομένων ΤΟΜΥ της 5ης ΥΠΕ