Στη Λάρισα ο ΣΟΑΚ Φωκιανός για το 3ο Ενωσιακό Βαθμολογούμενο πρωτάθλημα Ε3 αντισφαίρισης


Η Ε΄ Ένωση σε συνεργασία με τον O.A.NIKAIAΣ Λάρισας προκηρύσσει  το 3ο  Ενωσιακό Πρωτάθλημα για αγόρια και κορίτσια κάτω των 12, 14 και 16 ετών αντίστοιχα για το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014.

 

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα 5  ανοιχτά γήπεδα (greenset) του O.A.NIKAIAΣ Λάρισας  και θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 2002-2003 (12άρια) 2000-2003 (14άρια) από το 1998-2001 (16άρια) οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό τη Ε Ενωσής και κατέχουν δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α

Κλήρωση των αγώνων: Θα διεξαχθεί ΔΗΜΟΣΙΑ στις εγκαταστάσεις του διοργανωτή Ομίλου αμέσως μετά το τέλος του sign-in κάθε κατηγορίας.

 

Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

 

Τρόπος διεξαγωγής των αγώνων :

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα knock-out στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.

 

OKαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με έναν (1) αθλητή  κατά επιλογή.

Συγκεκριμένα  με τον :Γραπατσά Φανούριο στην κατηγορία κάτω των 12 ετών.

Τον αθλητή θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου κ .Θωμάς Γραπατσάς

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ εδώ και  (21) είκοσι ένα χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, εφαρμόζοντας πάντα καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης πολύ πιο μπροστά από την εποχή του (προτού υιοθετηθούν από την ομοσπονδία), ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων ) και για το νέο αγωνιστικό έτος 2012-2013.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλφ. 6976612913.

 

Προηγούμενο άρθρο Από 1η Οκτώβρη δωρεάν εμβολιασμός σε όλα τα παιδιά από το Νοσοκομείο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα