Στη Λάρισα ο Φωκιανός για το 3ο Ενωσιακό Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα


Η Ε΄ Ένωση σε συνεργασία με τον O.A.NIKAIAΣ Λάρισας προκηρύσσει το 3οΕνωσιακό Πρωτάθλημα για αγόρια και κορίτσια κάτω των 12, 14 και 16 ετών αντίστοιχα για το έτος 2013.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα 5 ανοιχτά γήπεδα του O.A.NIKAIAΣ Λάρισας και θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες γεννημένοι από το 2001-2002 (12άρια) 1999-2002 (14άρια) από το 1997-2000 (16άρια) οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό τη Ε Ενωσής και κατέχουν δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α

Κλήρωση των αγώνων: Θα διεξαχθεί ΔΗΜΟΣΙΑ στις εγκαταστάσεις του διοργανωτήΟμίλου αμέσως μετά το τέλος του sign-in κάθε κατηγορίας.

Ώρες προσέλευσης αθλητών για εγγραφή (Sing in):

Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

 

Τρόπος διεξαγωγής των αγώνων :

1. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα knock-out στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.

2. Κατόπιν απόφασης όμως του επιδιαιτητή μέχρι και την 16αδα μπορούν να διεξαχθούν

σε 2 mini sets των 4 games και σε περίπτωση ισοπαλίας των sets match tie-break των

10 πόντων.

 

OKαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με τρείς (3) αθλητές και μία (1) αθλήτριακατά επιλογή.

Συγκεκριμένα ΑΓΟΡΙΑ με τους :

1)Χαλιαμάλια Επαμεινώνδα , 2)Χαρόβα Αντώνιο και 3)Γραπατσά Φανούριο στην κατηγορία κάτω των 12 ετών και

ΚΟΡΙΤΣΙΑ με την:

1)Καρκαλέτση Ερμιόνη στην κατηγορία κάτω των 12 ετών .

.Τους αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής τους κ .Θωμάς Γραπατσάς

Ο Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ εδώ και σχεδόν (20)είκοσι χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, εφαρμόζοντας πάντα καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης πολύ πιο μπροστά από την εποχή του (προτού υιοθετηθούν από την ομοσπονδία), ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλατα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων ) και για το νέο αγωνιστικό έτος 2012-2013.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλφ. 6976612913.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Τσιάρα με Βραζιλιάνους Αξιωματούχους και τον Πρόεδρο του Ελληνοβραζιλιανικού Επιμελητήριου
Επόμενο άρθρο Ξεκινά το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ «Δημήτρης Κορώνης»