Ειδήσεις

Στη Λαμία αγωνίστηκε ο ΣΟΑΚ Φωκιανός


Η Ε΄ Ένωση σε συνεργασία με τον Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α προκηρύσσει  το 3ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ Πρωτάθλημα Ε3 για αγόρια και κορίτσια κάτω των  14 και 16 ετών αντίστοιχα για το έτος 2017, την Παρασκευή  30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 02 Ιουλίου  με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 03 Ιουλίου 2017.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα  στα ανοιχτά γήπεδα,            (5 GREEN SET) και δύο (2) χωμάτινα  γήπεδα του διοργανωτή συλλόγου με διεύθυνση Ολυμπιονικών και Παπαμαύρου ΧΑΚ Λαμία.

Θα πάρουν μέρος μόνο  αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό τη Ε΄  Ένωσης και κατέχουν αγωνιστικό  δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α

Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα Knock Out στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με τρείς (3) αθλητές και μία (1) αθλήτρια κατά επιλογή του προπονητή τους.

Συγκεκριμένα την πόλη μας θα εκπροσωπήσει:  α) Ο Χαρόβας Αντώνιος, β) Ο  Χαλιαμάλιας  Επαμεινώνδας και γ) Ο  Γραπατσάς  Φανούριος  στην κατηγορία κάτω των 16 ετών Αγόρια

και  στην κατηγορία κάτω των 16 ετών Κορίτσια:  Η Καρκαλέτση Ερμιόνη-Θεοπούλα.

Τους αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου κ. Θωμάς Γραπατσάς

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ εδώ και  (27) είκοσι επτά   χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις Ε.Φ.Ο.Α, σε εθνικό επίπεδο, ακόμη και σε ολυμπιακούς αγώνες,  εφαρμόζοντας πάντα καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης πολύ πιο μπροστά από την εποχή του (προτού υιοθετηθούν από την ομοσπονδία), ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων) για το αγωνιστικό έτος 2016-2017.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλφ. 6976612913.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος Γυναικών Ιτέας διοργανώνει την 6η Γιορτή Πίτας
Επόμενο άρθρο Καλοκαίρι και καρδιά: Τι πρέπει να προσέχουμε - Του Κων/νου Μανάκου