Ειδήσεις

Στη Λαμία ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σ.Ο.Α.Κ.


Η Ε΄ Ένωση σε συνεργασία με τον Φθιωτικό Όμιλο Αντισφαίρισης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α προκηρύσσει  το 3ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ Πρωτάθλημα Ε3 για αγόρια και κορίτσια κάτω των 12- 14 και 16 ετών αντίστοιχα για το έτος 2016, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα  στα ανοιχτά γήπεδα,            (5 GREEN SET, 14αρια) και δύο (2) χωμάτινα (16αρια) γήπεδα του διοργανωτή συλλόγου με διεύθυνση Ολυμπιονικών και Παπαμαύρου ΧΑΚ Λαμία.

Θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό τη Ε΄  Ένωσης και κατέχουν δελτίο της Ε.Φ.Ο.Α

Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα Knock Out στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με τρείς (3) αθλητές κατά επιλογή.

Συγκεκριμένα την πόλη μας θα εκπροσωπήσει:  α) Ο Γραπατσάς  Φανούριος  στην κατηγορία κάτω των 14 ετών Αγόρια

και β) στην κατηγορία κάτω των 16 ετών Αγόρια:  Ο Χαρόβας Αντώνιος και ο  Χαλιαμάλιας  Επαμεινώνδας.

Τους αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου κ Θωμάς Γραπατσάς

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ εδώ και  (25) είκοσι πέντε  χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, εφαρμόζοντας πάντα  καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης πολύ πιο μπροστά από την εποχή του (προτού υιοθετηθούν από την ομοσπονδία), ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων εδώ και ένα (1) Μήνα και συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών και μεγάλων ανδρών-γυναικών )

και για το νέο αγωνιστικό έτος 2016-2017.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλφ. 6976612913.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ν. Δαλαγιώργος : Ο Σταυρός του Χριστού όπλο σωτηρίας
Επόμενο άρθρο Έναρξη λειτουργίας του Κλειστού Κολυμβητηρίου ΔΟΠΑΚ