Ειδήσεις

Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Βατσουνιάς ο Δήμαρχος Μουζακίου


Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γιώργος Κωτσός συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγόπουλο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Χαϊντούτη παρακολούθησε τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε το 2θέσιο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο της Βατσουνιάς. Παρόντες στη γιορτή ήταν ο ιερέας του χωριού και η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφία του Δήμου Μουζακίου κ. Ντούρβα.

Οι μικροί μαθητές υπό τις οδηγίες των δασκάλων τους παρουσίασαν Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια και Διαλόγους μέσα σε κλίμα έντονης Θρησκευτικής ατμόσφαιρας και απέδειξαν ότι η δουλειά που γίνεται ακόμη και στα ολιγομελή σχολεία είναι άριστη και πλήρης.

«Η ύπαρξη σχολείου στα χωριά είναι ανάσα ζωής και χαράς, καθώς το σχολείο είναι πνευματικός φάρος για κάθε κοινωνία και κυρίως για τα μικρά και απομακρυσμένα χωριά. Η δουλειά που παρουσίασαν οι μικροί μαθητές υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, εδώ στο Δημοτικό Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο Βατσουνιάς, δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα ακόμη και από πολυθέσια σχολεία, αποδεικνύοντας έτσι πως όταν υπάρχει το μεράκι και η θέληση μπορούν να ξεπεραστούν όλα τα πιθανά εμπόδια και προβλήματα. Θερμά συγχαρητήρια στους μικρούς μαθητές, στους δασκάλους, στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, όπως επίσης και στους γονείς που παρακολούθησαν τη γιορτή και απέδειξαν πως η τοπική κοινωνία είναι κοντά στο σχολείο» δήλωσε αμέσως μετά τη γιορτή ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός.

 

Προηγούμενο άρθρο ΤΕΙ: Ορκωμοσίες των νέων πτυχιούχων
Επόμενο άρθρο Αγρότες: Απαντάμε με μαζικές πανελλαδικές κινητοποιήσεις