Στις Βρυξέλλες το δίκτυο Δήμων «Αμφικτυονια»- Το Δήμο Καρδίτσας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καραγιάννης και το δήμο Σοφάδων ο Δήμαρχος κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος


 Το δίκτυο «Αμφικτυονία» είναι ένας Ευρωπαϊκός ‘Oμιλος  Εδαφικής Συνεργασίας (ΕΟΕΣ) στον οποίο συμμετέχουν και οι δήμοι Καρδίτσας και Σοφάδων.

 Στα τέλη του προηγούμενου μήνα,  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Commission) προσκάλεσε  τα  μέλη του δικτύου στις Βρυξέλλες για ενημέρωση σε διάφορα επίκαιρα θέματα.

Το Δήμο Καρδίτσας  εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Καραγιάννης και το δήμο Σοφάδων ο Δήμαρχος κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις,  την οικονομική κρίση  και το μέλλον της Ευρώπης από εκπροσώπους του Προέδρου της ΕΕ κ. Μπαρόζο και της Ελληνίδας Επιτρόπου κ. Μ. Δαμανάκη, τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ  κ. Σταυρακάκη καθώς και τον υπεύθυνο της ΕΕ για τα θέματα Ελλάδας και Κύπρου.

Επίσης έγινε ξενάγηση και ενημέρωση στο κτίριο της Commission και το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Προηγούμενο άρθρο Πλήρωση κενών θέσεων υπεύθυνων και μελών παιδαγωγικών Ομάδων ( Π. Ο.) των Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κ.Π.Ε.
Επόμενο άρθρο Ιερό Πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής Θραψιμίου