Ειδήσεις

Στις εγκαταστάσεις της Θεόνη ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ


Τις εγκαταστάσεις του νερού Θεόνη στη Βατσουνιά Καρδίτσας επισκέφθηκε ο πανελλήνιος πρωταθλητής στο βάδην Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, τον οποίο στήριξε με χορηγία το νερό Θεόνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας 2016.

Ο διεθνώς καταξιωμένος 27χρονος Α. Παπαμιχαήλ, με καταγωγή από την Καρδίτσα, βρέθηκε στις εργοστάσιο του νερού Θεόνη, ευχαρίστησε προσωπικά τη Διοίκηση της εταιρίας και τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της Δημήτρη Τσέλιο, αναγνωρίζοντας πως ήταν σημαντικός αρωγός στην μεγάλη και απαιτητική προσπάθειάτου. Επιπλέον, συνομίλησε με το προσωπικό στο εργοστάσιο και ενημερώθηκε για τα τελευταία νέα της εταιρίας.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη στηρίζει σταθερά τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών, αναγνωρίζοντας πως η ενασχόληση με τον αθλητισμό αποτελείβασικό παράγοντα ανάπτυξης και πολιτισμού.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συλλυπητήρια δήλωση του Συλλόγου Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου
Επόμενο άρθρο Προκήρυξη Κολυμβητικών Αγώνων Γαλαγάλεια 2017