Ειδήσεις

Στις 9 Ιουνίου η ετήσια εκδήλωση τιμής στο μνημείο του Γ. Καραΐσκάκη


Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες και Μαυρομματιανοί τιμούν την Κυριακή, 9 Ιουνίου στο Νέο Φάληρο Αττικής τον συμπατριώτη τους Αρχιστράτηγο της Επανάστασης του 1821, Γεώργιο Καραΐσκάκη.

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών και ο Σύλλογος των Απανταχού Μαυρομματιανών «Ο Καραϊσκάκης» ανακοινώνουν ότι την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 11.30’ π.μ. θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση τιμής στο Μνημείο όπου φυλάσσονται τα οστά του Καρδιτσιώτη Αρχιστράτηγου, Γεωργίου Καραϊσκάκη, στο Νέο Φάληρο Αττικής (πλησίον Γηπέδου Ολυμπιακού «Γεώργιος Καραϊσκάκης» – σταθμός Η.Σ.Α.Π. «Νέο Φάληρο»).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με επιμνημόσυνη δέηση, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Πειραιώς & Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ. Για τη ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού Ανδρός και Ήρωα της Επανάστασης του 1821 θα μιλήσει ο Πρέσβης επί τιμή κ. Περικλής Νεάρχου. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων των φορέων και των συλλόγων, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Καρδίτσας, από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας «Η Αγία Μαρίνα». Θα αποδώσει τις δέουσες τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, ενώ έχουν προσκληθεί οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές.

Προηγούμενο άρθρο Από 20/5 έως 10/6 οι εγγραφές και οι επανεγγραφές παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς
Επόμενο άρθρο Την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα τάβλι της Καρδίτσας