Ειδήσεις

Στον ΑΝΤΕΝΝΑ έπαιξαν τα Λουτρά Σμοκόβου


Aφιέρωμα στα Λουτρά Σμοκόβου παρουσίασε η τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ, το οποίο μάλιστα «έπαιξε» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού με την Μαρία Χούκλη. Το τηλεοπτικό συνεργείο βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην περιοχή ασχολήθηκε με τις ομορφιές του τόπου και μίλησε με αρκετό κόσμο κάνοντας έτσι την καλύτερη δυνατή διαφήμιση .

Με κεντρικό τίτλο του θέματος «Οι νέοι γνωρίζουν το σπα του Αλή πασά», το συνεργείο ξεναγεί τους τηλεθεατές στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, αναδεικνύει το καταπράσινο περιβάλλον, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου, ο οποίος αναφέρεται στη μοναδικότητα των ιαματικών νερών, αλλά και στα επενδυτικά πλάνα που θα καταστήσουν τα Λουτρά Σμοκόβου σημείο αναφοράς στον ιαματικό τουρισμό.

Μεταξύ άλλων στο «σπικάζ» τονίζεται:

«Το πιο οικονομικό σπα ανακαλύπτουν οι νέοι στις ορεινές τους περιηγήσεις 35 χιλιόμετρα από την Καρδίτσα, στη σκιά της ιστορικής Ρεντίνας και κάνουν μια άγνωστη λουτρόπολη προορισμό ευεξίας.

Στα δημοτικά λουτρά Σμοκόβου μοιάζει το χθες, με τη σχολαστική φροντίδα των λουτρονόμων, να αγκαλιάζει αρμονικά το σήμερα και την ανέμελη διάθεση των νέων επισκεπτών, που ανακαλύπτουν και τις θεραπευτικές ιδιότητες των πηγών με το νερό που παίρνει φωτιά.

Οι πηγές, που αναβλύζουν από την αρχαιότητα, μάγεψαν τον Αλή Πασά, γνώρισαν την ακμή από τους εύπορους Σμοκοβητές που έστησαν του πρώτους μόνιμους λουτήρες, σκοτείνιασαν όταν τα ταμεία σταμάτησαν να στηρίζουν τον ιαματικό τουρισμό και τώρα παίρνουν και πάλι «φως» από τους νεαρούς περιηγητές.

Στη καρδιά των βουνών, στην καταπράσινη αγκαλιά τους, το θειούχο αλκαλικό νερό και η γαλήνη του μοναδικού τοπίου κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές.»

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μέλη του ΕΟΣΚ σε αποστολές στο εξωτερικό
Επόμενο άρθρο Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων για τις δημόσιες συμβάσεις έργων