Ειδήσεις

Στον Αντιπεριφερειάρχη το Δ.Σ. του Συλλόγου Ορθοδόξου Χριστιανικής Αγωγής Καρδίτσας


Συνάντηση με το ΔΣ του Συλλόγου Ορθοδόξου Χριστιανικής Αγωγής Καρδίτσας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, ο Πρόεδρος της Χριστιανικής Αγωγής κ. Καρράς και τα μέλη κ.κ. Ανυφαντής, Διαμαντής, Ευαγγελόπουλος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της Χριστιανικής Αγωγής σε τομείς που βοηθούν στην ανάπτυξη και την εμπέδωση του θρησκευτικού συναισθήματος.

Τα μέλη του ΔΣ ευχήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη καλή και εποικοδομητική θητεία στα νέα του καθήκοντα και ανέπτυξαν τον προγραμματισμό της Χριστιανικής Αγωγής για τους επόμενους μήνες.

Ο κ. Νούσιος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το έργο το οποίο επιτελεί η Χριστιανική Αγωγή σε όλα τα επίπεδα και ιδιαιτέρως στον ανθρωπιστικό τομέα, έχοντας υπάρξει ο ίδιος μάλιστα μέλος της Χριστιανικής Αγωγής και κατασκηνωτής στις κατασκηνώσεις της Κερασιάς.

O Αντιπεριφερειάρχης τόνισε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας παρακολουθεί την πλούσια δραστηριότητα της Χριστιανικής Αγωγής και θα συνεχίσει να συμπαρίσταται και να βοηθά, στο μέτρο του εφικτού, τους  σκοπούς  και στόχους της.

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα αγώνων βόλευ ΕΣΠΕΚΕΛ
Επόμενο άρθρο ΣΘΕΒ: Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση