Ειδήσεις

Στον εορτασμό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσαςστα Κύθηρα ο Κώστας Τσιάρας


Στα Κύθηρα ταξίδεψε ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας, εκπροσωπώντας από κοινού με τον βουλευτή Β’ Πειραιά κ. Κώστα Κατσαφάδο το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον εορτασμό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.

Σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης πραγματοποιήθηκεο Πανηγυρικός Εσπερινός και το Αρχιερατικό Συλλείτουργο ενώ ακολούθησε η Ιερή Λιτανεία της Θαυματουργής Εικόνας, χοροστατούντων  του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως και Σαμοθράκης κκ. Άνθιμου και του Μητροπολίτη Ελασσώνος κκ. Χαρίτωνος.

Ως μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, ο Καρδιτσιώτης Βουλευτής δέχτηκε τις παραινέσεις του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κκ Σεραφείμ προς την Πολιτεία«να μην απομακρυνθεί η Εθνική μας Παιδεία από την ελληνορθόδοξη παράδοση που κρατά το Γένος μας όρθιο και ζωντανό μέσα στους αιώνες των ταραχών και της μισαλλοδοξίας».

Τέλος, ο κ. Κώστας Τσιάρας άδραξε την ευκαιρία να συνομιλήσει κατ’ ιδίαν με τον Μητροπολίτη Κυθήρων και Αντικυθήρων κκ Σεραφείμ, με τον οποίο, άλλωστε, συνδέονται με συγγενικούς δεσμούς, καιδέχτηκε την ευλογία του.

Προηγούμενο άρθρο Στη Βουλή και το Μουσείο Ακρόπολης οι Τρίτεκνοι
Επόμενο άρθρο Επιστημονική εκδήλωση με θέμα Εκπαίδευση στη Διαχείριση Έργων