Στον Παλαμά συζητάνε για τα αδέσποτα


Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα “Αδέσποτα: ενημερώνομαι, συμμετέχω, προσφέρω” διοργανώνεται την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 11.00 πμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στον Παλαμά.

 

Την εκδήλωση διοργανώνει η Πρωτοβουλία για τα Αδέσποτα στον Παλαμά. Πρόκειται για μια άτυπη ομάδα δράσης που συστάθηκε πριν 2 περίπου χρόνια στον Παλαμά, από φιλόζωους πολίτες, ευαισθητοποιημένους πάνω στο θέμα της φροντίδας, περίθαλψης αλλά και συντροφιάς των κατοικίδιων ζώων.

Οι εισηγήτριες της ημερίδας είναι: Η Άννα Αδριανού-ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας, η Μάρσα Δημοπούλου – δικηγόρος, η Εύη Θάνου-πρόεδρος του Φιλοζωικού Ομίλου Καρδίτσας, η Dr Α.Η. Τζιβάρα – κτηνίατρος, από την Παθολογική Κλινική του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία θα αναπτύξει το θέμα “Προϋποθέσεις για την ευεργετική αλληλεπίδραση των ανθρώπων με τα ζώα συντροφιάς”.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί σύλλογοι, φορείς και τοπικές αρχές. Η συμμετοχή για το κοινό είναι ελεύθερη και κάτι παραπάνω από επιθυμητή.

Στόχος της Πρωτοβουλίας είναι η ενεργή ευαισθητοποίηση των πολιτών σε σχέση με το θέμα των αδέσποτων αλλά παράλληλα και των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς.

 

Προηγούμενο άρθρο Εξεταστικά Κέντρα Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2015
Επόμενο άρθρο Ο Δήμος Σοφάδων τιμά τη μνήμη του αγρότη - αγωνιστή Χρήστου Σάλτα