Στον τελικό η ομάδα της Καρδίτσας στο πρωτάθλημα σκάκι


Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014, οι αγώνες της προκριματικής φάσης  του 7ου ομαδικού πρωταθλήματος σκάκι «ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ» , που διοργανώνει η «ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.».   Στην πρώτη φάση (προκριματική) συμμετείχαν συνολικά εννέα ομάδες, πέντε στον 1ο όμιλο και τέσσερις στον 2ο όμιλο. Από τις ομάδες του  1ου ομίλου που  αγωνίσθηκαν στον Αγ. Κων/νο Φθιώτιδας προκρίθηκε για την τελική φάση η ομάδα της Σ.Ν.Ο.ΛΑΜΙΑΣ  και από τις  ομάδες του 2ου ομίλου που αγωνίσθηκαν στα Φάρσαλα,  η ομάδα του Φ.Ο. Καρδίτσας.

Η νικήτρια ομάδα της τελικής φάσης, θα ανακηρυχθεί  «πρωταθλήτρια ομάδα ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κεντρικής Ελλάδας   2014-2015». Μέρος των οδοιπορικών των ομάδων θα καλυφθούν από το ταμείο της Ένωσης ( απόφαση γεν. συνέλευσης ΕΣΣΚΕ ) , τα έσοδα του οποίου προέρχονται αποκλειστικά από εθελοντικές ενισχύσεις των μελών της, για την ανάπτυξη του σκακιού στην περιοχή ευθύνης της Ένωσης. Αναλυτικά η προκήρυξη  στην ιστοσελίδα της Ένωσης    www.esske.net.

Η γραμματεία της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. συγχαίρει όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στην προκριματική φάση και εύχεται καλή επιτυχία και καλές παρτίδες, στις νικήτριες ομάδες των δύο ομίλων που θα συμμετέχουν  στην τελική φάση.

Γραμματεία Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στον ΟΑΕΔ η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Επίσκεψη των Καναλιωτών της Αθήνας στο Βυζαντινό-Χριστιανικό Μουσείο