Ειδήσεις

Στο Βόλο για το 2ο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης ο Φωκιανός


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας, υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α   διοργανώνει στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α. & της Ε Ε.Σ.Α.Κ.Ε. το 2ο  ΕΝΩΣΙΑΚΟ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε3 βδ19 ΑΚ 14 ΕΤΩΝ &  ΤΟ 2ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΚ 10 ΕΤΩΝ  του 2017 για Αγόρια – Κορίτσια 10, 12 και 14  ετών το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2017.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ανοιχτά γήπεδα,( 5 γήπεδα συνθετικού χόρτου ) του Κέντρου Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας Βόλου (Δοξοπούλου- Σπανούδη).

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες   που ασχολούνται ενεργά   με το άθλημα της αντισφαίρισης είναι κάτοχοι Δελτίων και ανήκουν στα  Σωματεία – Μέλη της  Ε’ Ένωσης και της Ε.Φ.Ο.Α.

Στο εν λόγο πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή αθλητές-τριες από πολλά μέρη της Ελλάδος ακόμη και μακρινών όπως των νησιών.

         Τρόπος διεξαγωγής αγώνων: Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα knock-out στα 2 νικηφόρα sets των 6 games. Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την πανελλήνια κατάταξη που θα υπάρχει την εβδομάδα διεξαγωγής του πρωταθλήματος από την Ε.Φ.Ο.Α.

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες στη κατηγορία κάτω  των 10 ετών και κάτω των 14 ετών, με πέντε  (5) αθλητές-τριες , κατά επιλογή.

Συγκεκριμένα  με τους :

1) Τσεκούρα Ευάγγελο, 2) Βενετίδη Νικόλαο, 3) κόντο Φοίβο-Σώζων και 4)Συροπούλου Κωνσταντίνα, 4) Γραπατσά Μαρίνα και 5) Τζέλλο Θωμά αντίστοιχα.

Τους αθλητές θα συνοδέψει  ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής τους             κ .Θωμάς Γραπατσάς

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος Σ. Φάμελλος στη συνεδρίαση της ΕΝΠΕ
Επόμενο άρθρο Εντυπωσίασαν τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας