Στο Βόλο ο ΣΟΑΚ Φωκιανός στο 4ο Πρωτάθλημα αντισφαίρισης


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας, υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α/ διοργανώνει στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α. & της Ε Ε.Σ.Α.Κ.Ε.
το 4ο ΕΘΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε2 του 2014 για Αγόρια – Κορίτσια 12 και 16 ετών, την Παρασκευή 05 (προκριματικοί) έως και την Τριτη (κυρίως Ταμπλό) 09 Σεπτεμβρίου 2014.
Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ανοιχτά γήπεδα,( 5 γήπεδα συνθετικού χόρτου ) του Κέντρου Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας Βόλου (Δοξοπούλου- Σπανούδη).
Δικαίωμα συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες που ασχολούνται ενεργά με το άθλημα της αντισφαίρισης είναι κάτοχοι Δελτίων και ανήκουν στα Σωματεία – Μέλη της Ε’ Ένωσης και της Ε.Φ.Ο.Α.
Στο εν λόγο πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή αθλητές-τριες από πολλά μέρη της Ελλάδος ακόμη και πολύ μακρινών.
Τρόπος διεξαγωγής αγώνων: Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα knock-out στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.
O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες στη κατηγορία κάτω των 12 ετών και κάτω των 16 ετών, με τρείς (3) αθλητές , κατά επιλογή.
Συγκεκριμένα με τους :
1) Γραπατσά Φανούριο 2)Χαλιαμάλια Επαμεινώνδα και 3)Χαρόβα Αντώνιο αντίστοιχα.
Αξίζει να τονισθεί ότι οι αθλητές ::Χαλιαμάλιας Ε.& Χαρόβας Α. συμμετέχουν επάξια στη μεγαλύτερη κατηγορία (16 ετών) ενώ ηλικιακά ανήκουν στην κατηγορία κάτω των 14 ετών.
Τους αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής τους κ .Θωμάς Γραπατσάς
Ο Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ εδώ και (21) είκοσι ένα χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, εφαρμόζοντας πάντα καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης πολύ πιο μπροστά από την εποχή του (προτού υιοθετηθούν από την ομοσπονδία), ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων ) και για το νέο αγωνιστικό έτος 2014-2015.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλφ. 6976612913.

 

Προηγούμενο άρθρο Εγγραφές στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Η τοπική κοινωνία συναντήθηκε με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο 3ο θερινό σχολείο στη Νεράϊδα