Στο Βόλο ο Σ.Ο.Α.Κ. Φωκιανός για το 1ο Βαθμ/μενο Πρωτάθλημα επιπέδου Ε3


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας, υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α  διοργανώνει στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α. & της Ε Ε.Σ.Α.Κ.Ε. το 1ο  ΕΝΩΣΙΑΚΟ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε3 του 2016 για Αγόρια – Κορίτσια 12,14 και 16 ετών τo Σάββατο 13 Μαρτίου έως και Κυριακή 14 Μαρτίου 2016 με παράταση αγώνων εάν χρειασθεί έως Δευτέρα 15 Μαρτίου 2016

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ανοιχτά γήπεδα, synthetic grass (5 γήπεδα συνθετικού χόρτου ) του Κέντρου Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας Βόλου (Δοξοπούλου- Σπανούδη).

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες   που ασχολούνται ενεργά   με το άθλημα της αντισφαίρισης είναι κάτοχοι Δελτίων και ανήκουν στα  Σωματεία – Μέλη της  Ε’ Ένωσης και της Ε.Φ.Ο.Α.

  1. Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 12 ετών τα έτη 2004- 2006.
  2. Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 14 ετών τα έτη 2002- 2006.
  3. 3. Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 16 ετών τα έτη 2000- 2003

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων: Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα knock-out στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες στη κατηγορία κάτω  των 14 ετών, με έναν  (1) αθλητή, κατά επιλογή. και συγκεκριμένα  με τον : Γραπατσά Φανούριο αντίστοιχα.

Τον αθλητή θα συνοδέψει  ο προπονητής του Ομίλου και προπονητής του            κ .Θωμάς Γραπατσάς

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ εδώ και  (23) είκοσι τρία χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις ΕΦΟΑ, εφαρμόζοντας πάντα καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης πολύ πιο μπροστά από την εποχή του (προτού υιοθετηθούν από την ομοσπονδία), ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων ) και για το νέο αγωνιστικό έτος 2016-2017.Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλφ. 6976612913.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Οι φοιτητές /ριες του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας και φοιτητές/ριες, erasmus κάνουν ΣΚΙ στην Βασιλίτσα
Επόμενο άρθρο Σε άπορους η ξυλεία δένδρων που κόβονται από τον Δήμο Καρδίτσας