Στο Μορφοβούνι «χτυπά» φέτος η καρδιά των Μενελαϊδίων


Με την συμμετοχή αξιόλογων παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων, συνεχίζεται το Σάββατο 25 Απριλίου, η διοργάνωση – θεσμός ‘’ΜΕΝΕΛΑ’Ι’ΔΙΑ’’ 2015.

‘’Σεργιάνι’’ στην λαϊκή μας παράδοση…. ένα μουσικό παραδοσιακό ταξίδι σε πολλές περιοχές της Πατρίδας μας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, αλλά και να συμμετάσχουν, όσοι αφιερώσουν χρόνο και βρεθούν στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία του τοπικού διαμερίσματος Μορφοβουνίου – Δήμου Πλαστήρα.

Αξιόλογα παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα από την Κέρκυρα, την Καβάλα, την Άνδρο, την Σπάρτη, την Ελευθερούπολη, του Συλλόγου Μορφοβουνιωτών Καρδίτσας και βεβαίως του Ομίλου ‘’ΜΕΝΕΛΑΙΣ’’, θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς από πολλές περιοχές της Ελλάδας,  με την συνοδεία εξαίρετων παραδοσιακών μουσικών και θα μας μεταφέρουν ήχους, χρώματα και εικόνες της πλούσιας παράδοσης του τόπου και της περιοχής τους, θα δηλώσουν περίτρανα και για άλλη μια φορά, πως η λαϊκή μας παράδοση, ο λαϊκός μας πολιτισμός, μαζί με την Ορθοδοξία, ήταν, παραμένουν και θα συνεχίσουν να είναι, οι πιο μεγάλες, σταθερές και οι πιο ισχυρές κολώνες του Ελληνισμού.

Φεστιβάλ ‘’ΜΕΝΕΛΑ’Ι’ΔΙΑ’’ 2015, Σάββατο 25 Απριλίου στις 19.30…… η καρδιά της παράδοσης θα κτυπήσει στην Λίμνη Πλαστήρα και στο Δημοτικό διαμέρισμα Μορφοβούνι – Δήμος Πλαστήρα.

Η Οργανωτική Επιτροπή, ευχαριστεί δημόσια για άλλη μια φορά, τον Δήμο Πλαστήρα και τον Σύλλογο Μορφοβουνιωτών Καρδίτσας, για την φιλοξενία, την στήριξη και την σπουδαία συνεργασία της οποίας είχε την τιμή να τύχει.

Προηγούμενο άρθρο Στο 43ο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Παιδικοί κοινωνικοί βιολογικοί κήποι στο Αγρόκτημα Βασιλάκου