Ειδήσεις

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ ο Χρήστος Παλούκης


Στην κορυφαία διοργάνωση των 10χλμ δρόμου θα βρεθεί για άλλη μία χρονιά ο Χρήστος Παλούκης. Ο 19χρονος Καρδιτσιώτης δρομέας θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 10.000μ Ανδρών – Γυναικών,  Νέων Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων που θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/5) στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων.

Ο Παλούκης προερχεται απο τον φωκιανο καρδιτσας και ανήκει σημερα  στο δυναμικό του Ολυμπιακού Πειραιώς και γυμνάζεται στην Καρδίτσα με τον προπονητή του Συλλόγου Δρομέων Καρδίτσας, Βησσάρη Ζησόπουλο, κάνοτας καθημερινά πολύωρες προπονήσεις και προετοιμασία και έχοντας πάρει μέρος ήδη σε τρεις αγώνες μέσα στη χρονιά που αποτελούσαν την «προθέρμανση» για τη συμμεροχή στο Πανελλήνιο στα Μέγαρα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός δρομέας αναδείχτηκε 3ος στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας και έλαβε την ίδια θέση στο στο Run Greece της Λάρισας, ενώ στον 1ο Πλαστήριο δρόμο αναδείχτηκε 2ος στα 5.000 μέτρα.

Ο Παλούκης θα αγωνιστεί στην κατηγορία των Εφήβων και φιλοδοξεί να πλησιάσει ή και να ξεπεράσει την 6η θέση που είχε τερματίσει πέρυσι στην ίδια διοργάνωση με χρόνο 36.13.71. Θυμίζουμε ότι οι αθλητές της κατηγορίας Εφήβων (1997-1998) δηλώνονται υποχρεωτικά και στις αντίστοιχες κατηγορίες Ανδρών και νεων  , εχει στη κατοχη του τρια παννελληνια μεταλλια σε ομαδικο ανωμαλου δρομου παιδων 3 θεση με φωκιανο καρδιτσας και 2 πρωτες θεσεις με τον ολυμπιακο πειραια,ο καρδιτσιωτης πανελληνιονικης του γκρουπ στο αγωνισμα των 10 χλμ και στον ανωμαλο δρομο στους εφηβους μαλαι δημητρης δεν θα λαβει μερος λογω τραυματισμου περυσι ειχε τερματισει τεταρτος..

 

Προηγούμενο άρθρο Ευχές του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Β. Τσιάκου για τους υποψηφίους των πανελλαδικών
Επόμενο άρθρο O σύλλογος δρομέων Καρδίτσας συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις