Ειδήσεις

Στο πλευρό της πρωταθλήτριας Ραφαηλίας Αποστολού ο Αντιπεριφερειάρχης


Τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Νούσιο επισκέφτηκε στο γραφείο του η νεαρή αθλήτρια Ραφαηλία Αποστολού.

Η Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια κατάφερε σε ηλικία μόλις 16 ετών να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της IPC που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι το διάστημα 5-15 Νοεμβρίου ως μέλος της Εθνικής ομάδας στίβου.

Η Ραφαηλίαευτύχησε να κατακτήσει την 9η θέση στον κόσμο στο άλμα εις μήκος με καλύτερη επίδοση στα 3,76μ. στην κατηγορία των 38.

Κατά την επίσκεψή της στον κ. Νούσιο, συνοδεύτηκε από τον προπονητή της κ. Νίκο Γούσια, υπό την καθοδήγηση του οποίου κατάφερε τον περασμένο Σεπτέμβριο να πιάσει το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχοντας μάλιστα επίδοση στα 3,98μ.

Ο κ. Νούσιος συνεχάρη τη νεαρή αθλήτρια και τον προπονητή της για τη μεγάλη προσπάθεια που γεμίζει με υπερηφάνεια και τιμή όχι μόνο τους Καρδιτσιώτες αλλά όλη την Ελλάδα. Επιπροσθέτως αναφέρθηκε στη σύνθετη και εξόχως συναρπαστική ιδιότητα της μαθήτριας και αθλήτριας, μεταλαμπαδεύοντας αξίες και αποτελώντας για πολλά παιδιά παράδειγμα προς μίμηση.

Κλείνοντας, ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού διαβεβαίωσε ότι η Π.Ε. Καρδίτσας στέκεται αρωγός στην προσπάθειά της, ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες στη ΡαφαηλίαΑποστολού, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι με το ζήλο και τη μεθοδικότητα που προπονείται θα έρθουν και άλλες ακόμη πιο υψηλές διακρίσεις.

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου
Επόμενο άρθρο Μια νέα αναπτυξιακή δυναμική στον κορμό της χώρας θα φέρει ο Ε65