Στο πλευρό των κατοίκων η Περιφέρεια Θεσσαλίας


 Τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και την αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κα Ρένα Καραλαριώτου επισκέφθηκαν οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του πρώην Δήμου Νέσσωνα, για το θέμα των πυρομαχικών της 361 ΠΑΠ.  Οι πρόεδροι εξέφρασαν την ανησυχία των κατοίκων για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την απενεργοποίηση πυρομαχικών στο εν λόγω στρατόπεδο και ενημέρωσαν για τις περαιτέρω ενέργειές τους.

Τόσο ο κ. Αγοραστός όσο και η κ. Καραλαριώτου δήλωσαν ότι στέκονται στο πλευρό των κατοίκων και προτίθενται να θέσουν το θέμα για συζήτηση στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Όπως επεσήμαναν ο κ. Αγοραστός και η κα Καραλαριώτου «η αιρετή Περιφέρεια από την πλευρά της έχει ζητήσει όλες σχετικές άδειες αλλά και τις απαραίτητες μελέτες που στοιχειοθετούν το σκεπτικό της ακολουθούμενης διαδικασίας από μέρους του Γ.Ε.ΕΘ.Α. Στεκόμαστε μαζί με τους κατοίκους στο ζήτημα αυτό, είναι απολύτως σωστές και εύλογες ανησυχίες τους και αναμένουμε τα αποτελέσματα των εμπειρογνωμόνων».

Εξάλλου όπως ανέφερε η κα Καραλαριώτου: «έχουμε εγγράφως ζητήσει να σταματήσει η διαδικασία της απενεργοποίησης των πυρομαχικών έως ότου συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα στοιχεία και τα πορίσματα των ειδικών».

Προηγούμενο άρθρο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας: Χτυπήθηκε η πρώτη μπεκάτσα
Επόμενο άρθρο Συνεργασία Κώστα Αγοραστού – προέδρου ΠΕΔ Θεσσαλίας, δημάρχου Κιλελέρ Ρίζου Κομήτσα