Ειδήσεις

Στο προπονητικό τιμ Ηρακλή Παλαμά ο γυμναστής Κώστας Μπούτας


“Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά προσπαθεί κάθε χρόνο –στο μέτρο του δυνατού- να προσφέρει ολοένα και περισσότερα πράγματα στα παιδιά που βρίσκονται στις τάξεις της, από τα Bambini μέχρι το ανδρικό τμήμα. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της προσπάθειας συνεχούς βελτίωσης, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Παλαμιώτη γυμναστή Κωνσταντίνο Μπούτα.

Το νέο μέλος του προπονητικού τιμ είναι γεννημένος το 1990, κατάγεται από τον Παλαμά, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B’ και παράλληλα παρακολουθεί σπουδές στο ΤΕΙ Φυσιοθεραπείας της Λαμίας.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Μ. Αλέξανδρο Ιάσμου , στην Ακαδημία ΠΑΟΚ Κομοτηνής και στη προεπιλογή του κλιμακίου Θράκης. Στο τοπικό ποδόσφαιρο έχει δουλέψει στην Παλαμαϊκή και στον Ατρόμητο, ενώ φέτος θα προσφέρει παράλληλα τις υπηρεσίες και στη Δόξα Μάρκου.

Ο Κωνσταντίνος Μπούτας θα πλαισιώσει του ήδη υπάρχοντες προπονητές Βαγγέλη Τρουβά, Στράτο Πέτρου και Κωνσταντίνο Τρουβά, με την εκγύμναση όλων των τμημάτων πλέον να μπαίνει υπό την καθοδήγησή του.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχουμε μια δημιουργική χρονιά.”

 

Προηγούμενο άρθρο Το ΕΒΕ για τη λειτουργία Α.Τ. στο Δήμο Λ. Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Οφειλόμενη απάντηση για το προπονητικό-αθλητικό κέντρο Αγ. Νικολάου