Ειδήσεις

Στο πρωτάθλημα αντισφαίρισης στη Λάρισα ο Φωκιανός


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Α.Σ.Α. Λάρισας υπό την αιγίδα της Ε’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Ε.Φ.Ο.Α, διοργανώνουν στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της Ε.Φ.Ο.Α. & της Ε΄ Ε.Σ.Α.Κ.Ε. το Ε3 βδ16 βαθμολογούμενο πρωτάθλημα για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 12 & 16 ετών αντίστοιχα.

Οι εν λόγω αγώνες θα λάβουν χώρα στα ανοιχτά γήπεδα, (5  GREEN SET ) του Α.Σ.Α. Λάρισας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα παιδιά που είναι κάτοχοι επίσημου αγωνιστικόυ δελτίου της Ε.Φ.Ο.Α και ασχολούνται με το άθλημα της αντισφαίρισης.

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων.

Στην κατηγορία ΑΚ κάτω των 14 ετών:(Ο.Α.Νίκαιας)

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 2 νικηφόρα sets των 6 games.

Σύμφωνα με τον νέο αγωνιστικό σχεδιασμό τα Ε3 δύναται να διοργανώνονται σε δύο Σαββατοκύριακα έτσι να υπάρχει η δυνατότητα στους αθλητές αθλήτριες να συμμετέχουν σε δύο κατηγορίες .Δηλαδή τα 12 άρια στα 14 άρια και τα 14 άρια στα 16 άρια.

Η κατάρτιση των ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με την πανελληνια καταταξη που θα υπαρχει την εβδομαδα διεξαγωγης του πρωταθληματος απο την ΕΦΟΑ. Οι λοιποί κανονισμοί διέπονται από τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΕΦΟΑ.

O Kαρδιτσιώτικος Όμιλος Αντισφαίρισης  Σ.Ο.Α.Κ. ΦΩΚΙΑΝΟΣ θα λάβει μέρος στους αγώνες με τρείς (5) αθλητές-τριες κατά επιλογή.

Συγκεκριμένα την πόλη μας θα εκπροσωπήσει στα Αγόρια κάτω των 12 ετών:

α) Ο Τσεκούρας Ευάγγελος, β) ο Βενετίδης Νικόλαος και γ) ο  Φοίβος Κόντος- Σώζων .

Στην κατηγορία κάτω των 12 ετών Κορίτσια: Η Μαρίνα Γραπατσά

και β) στην κατηγορία κάτω των 16 ετών Αγόρια: Ο Φανούριος Γραπατσάς.

Τους αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής του Ομίλου κ Θωμάς Γραπατσάς.

Ο  Σ.Ο.Α.ΚAΡΔΙΤΣΑΣ. ¨ΦΩΚΙΑΝΟΣ¨, πρωτεργάτης του Καρδιτσιώτικου ΤΕΝΙΣ εδώ και  (27) είκοσι επτά   χρόνια, έχοντας παράγει όλα αυτά τα έτη πάμπολλους αθλητές και αθλήτριες με σοβαρή κατάταξη σε όλες τις βαθμολογίες τις Ε.Φ.Ο.Α, σε εθνικό επίπεδο, ακόμη και σε ολυμπιακούς αγώνες,  εφαρμόζοντας πάντα καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης πολύ πιο μπροστά από την εποχή του (προτού υιοθετηθούν από την ομοσπονδία), ανακοινώνει ότι συνεχίζει τις εγγραφές, νέων φίλων του αγωνίσματος και νέων μελών, αρχαρίων και μη σε όλα τα τμήματα που λειτουργεί ( junior-μικρών-μεγάλων) για το αγωνιστικό έτος 2018-2019.

 

Προηγούμενο άρθρο Γ. Κωτσός: Ώδινεν όρος και έτεκεν μύν η κυβερνητική πρόταση για την αυτοδιοίκηση
Επόμενο άρθρο Δωρεάν μαστογραφικοί έλεγχοι στην Καρδίτσα