Στο Στρασβούργο ο Σπύρος Ταλιαδούρος


Στο Στρασβούργο θα μεταβεί ο Βουλευτής Καρδίτσας και π. Υφυπουργός Παιδείας κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, για να συμμετάσχει στις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ), που θα διαρκέσουν από 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2014.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής Καρδίτσας και π. Υφυπουργός Παιδείας, κ. Σπύρος Ταλιαδούρος, ως Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων αποτελεί μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Ν.Δ. που θα συμμετάσχει στις θεσμικές διαδικασίες του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ) ο κ. Ταλιαδούρος θα συμμετέχει σε συζητήσεις που αφορούν μεταξύ άλλων στους τρόπους αντίδρασης στην εκδήλωση του Νεοναζισμού και της ξενοφοβίας, στην χρηστή διοίκηση και τη βελτίωση της ποιότητας στην εκπαίδευση και την ενίσχυση του statusτης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Επίσης θα συμμετέχει σε συζητήσεις όπου θα παρουσιαστούν οι δραστηριότητες του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΕCD/ΟΟΣΑ) καθώς και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και την Ανάπτυξης (ΕBRD) για το 2013 – 2014, καθώς και ο τρόπος λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμικών οργάνων στη Γεωργία.

 

Προηγούμενο άρθρο Αντικατάσταση επαγγελματικών αδειών
Επόμενο άρθρο 92 υγειονομικές παραβάσεις, 310 ΚΟΚ και 19 συλλήψεις σε μια ημέρα σε όλη τη Θεσσαλία