Ειδήσεις

Στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο Ν. Ντίτορας


Στην Αθήνα βρέθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019ο Συντονιστής κ. Νικόλαος Ντίτορας, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έπειτα από πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδοχής και Ασύλου, κ. Πάτροκλου Γεωργιάδη, για συνάντηση με τους Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της Χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της οργάνωσης και λειτουργίας των Υπηρεσιών Αλλοδαπών και Μετανάστευσης των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων.

Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών μιας στάσης και δη ζητήματα κτιριακών και υλικοτεχνικών υποδομών, στελέχωσης των υπηρεσιών μιας στάσης, διαδικασιών χορήγησης των αδειών διαμονής και εξυπηρέτησης ειδικών κατηγοριών αλλοδαπών (όπως μόνιμης άδειας διαμονής επενδυτή).

Παράλληλα, έγινε εκτενής παρουσίαση από το Συντονιστή των ειδικών θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση όσον αναφορά τα ανωτέρω ζητήματα.

Ο κ.Ντίτορας συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας με τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης κ.Θωμά Κάσσο, ο οποίος υπέβαλε γραπτό υπόμνημα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη
Επόμενο άρθρο Επίκειται αυτοψία Καραμανλή για Αχελώο