Στο 100% η πληρότητα στα ορεινά του Νομού για το τριήμερο των Χριστουγέννων


Κάτι παραπάνω από αισιόδοξα είναι τα πράγματα φέτος τις γιορτές, και παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, για τους ξενοδόχους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα.
Όπως τονίζει στο karditsanews ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων περιοχής Λίμνης Πλαστήρα κ. Γιάννης Βασιλάκος, η πληρότητα για το τριήμερο των Χριστουγέννων βρίσκεται στο 100%. Υπάρχει, δηλαδή, απόλυτη πληρότητα και όλοι ευελπιστούν ότι έτσι θα διατηρηθεί μέχρι και την τελευταία στιγμή, χωρίς να προκύψουν ακυρώσεις. «Εύχομαι πραγματικά να κλείσουν τα πράγματα έτσι όπως φαίνονται τώρα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλάκος.
Η κίνηση στην περιοχή είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι και εξίσου θετικό προμηνύεται και το επόμενο τριήμερο της Πρωτοχρονιάς. Μέχρι και σήμερα, που μιλήσαμε με τον κ. Βασιλάκο, η πληρότητα για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς άγγιζε το 85-90%, ποσοστό ιδιαίτερα ικανοποιητικό.
Αν μάλιστα ακολουθούσε και τρίτο τριήμερο στη σειρά (η αργία των Φώτων πέφτει Τετάρτη) οι ξενοδόχοι θα ήταν ακόμα πιο ευχαριστημένοι, όπως επίσης και όσοι άλλοι επαγγελματίες δραστηριοποιούνται στην περιοχή αφού σε καμία περίπτωση τα δύο αυτά τριήμερα δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της γενικότερης κατάστασης, απλά δίνουν μια μικρή ανάσα.

Προηγούμενο άρθρο Αυξημένη η κίνηση, περιορισμένες οι αγορές στη σημερινή λαϊκή της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικες ευχές από τη βουλευτή κ. Χρ. Κατσαβριά