Ειδήσεις

Στο 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας το 3ο Βραβείο Ζωγραφικής


Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στα πλαίσια της πρόληψης των καρδιαγγειακών παθήσεων στη χώρα μας και με την ευκαιρία του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυσή της οργάνωσε Διαγωνισμό και Έκθεση – Βράβευση έργων ζωγραφικής και σκίτσου των μαθητών των σχολείων όλης της χώρας.

Το θέμα του διαγωνισμού αφορούσε το κάπνισμα και τις βλαπτικές συνέπειές του για τους ενεργούς και τους παθητικούς καπνιστές αλλά και τους τρόπους αποφυγής του. Ο διαγωνισμός έγινε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, και η έκθεση- βράβευση έγινε στις   31η Μαΐου 2017, ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ξενοδοχείου HILTON στην Αθήνα.

Βραβεύτηκαν τρία καλύτερα έργα μαθητών και των σχολείων τους αντίστοιχα για κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης. Το  4ο Γυμνάσιοσυμμετείχε στο διαγωνισμό με δυο έργα μαθητών του με την παραίνεση της καθηγήτριας των εικαστικών του σχολείου μας κας ΜαχαίραΑναστασίας. Το  3ο Βραβείο  Ζωγραφικής μαθητών Γυμνασίων  αποδόθηκε στο μαθητή Τσιούκα Γεώργιο της Α’ τάξης του σχολείου. Το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό  έπαθλο για το μαθητή αλλά και για το σχολείο.

Ο διευθυντής του 4ου Γυμνασίου  κ. Μαρκούτης  Χρήστος  και ο σύλλογος των καθηγητών συγχαίρουν  το μαθητή, του εύχονται  καλή  πρόοδο και καλή συνέχεια στις καλλιτεχνικές δεξιότητες και ενασχολήσεις του.

Προηγούμενο άρθρο Στις 2 Ιουλίου το 21ο Αντάμωμα Αργιθεατών
Επόμενο άρθρο Τελετή λήξης για τις ακαδημίες των Τιτάνων Παλαμά