Στόχος των ΑΝ.ΕΛ. είναι μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας


Τη διαβεβαίωση πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παλέψουν κόντρα στον πόλεμο των συστημικών μέσων με τις δήθεν δημοσκοπήσεις τους και θα λάβουν αυτό που δίνουν οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, δηλαδή τουλάχιστον τα ποσοστά του Ιουνίου του 2012 και σίγουρα πάνω από 5%, έδωσε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος κ. Τέρενς Κουίκ από την  Καρδίτσα όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο κ. Κουίκ έφθασε στις 1.00μ. στα γραφεία της Τ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Καρδίτσας όπου και παραχώρησε συνέντευξη τύπου παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τους υποψήφιους της Καρδίτσας.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Κουίκ υποστήριξε πως ήρθε η ώρα να ανακτήσουμε ως χώρα την εθνική μας κυριαρχία, ενώ κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά για προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού. Μάλιστα, χαρακτήρισε μόρφωμα τη σημερινή Ν.Δ. και συμπλήρωσε πως σε περίπτωση που εκλεγεί πρώτο κόμμα θα επιχειρήσει να κυβερνήσει και πάλι με τα «συνεταιράκια» του.

Μία ενδεχόμενη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως είναι πιθανή. Συνεχίζοντας, εξάλλου, επεσήμανε πως θεωρείται βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και κάλεσε τους ψηφοφόρους  να ψηφίσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες για να μην υπάρξει αυτοδυναμία.

Ανέφερε ακόμη πως στόχος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα περιοδείας υπ. Βουλευτή Καρδίτσας της Ν.Δ. Ασημίνας Σκόνδρα
Επόμενο άρθρο ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Παροχή εκπτώσεων στους επιβάτες για τις βουλευτικές εκλογές