Ειδήσεις

Συγκέντρωση – παρέμβαση- ανοιχτή συζήτηση για το προσφυγικό στην κεντρική πλατεία Καρδίτσας


  • Επειδή η αλληλεγγύη δεν είναι εικόνα στα ΜΜΕ, βαλσαμωμένα χαμόγελα αγκαλιά με τους απόκληρους της γης και προσωπικές επευφημίες. (Οι πολιτικοί και οι παράγοντες του τόπου, όταν πρόκειται για την προσωπική τους προβολή μπορούν να πουλήσουν και πάγο στους Εσκιμώους…)

  • Επειδή το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα έχει πάρει και θα συνεχίσει να παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις στην χώρα μας και σ’ αυτό θα συμβάλει και η πρόσφατη συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία.

  • Επειδή αποκρύπτονται οι αιτίες της προσφυγικής κρίσης και οι πραγματικές επιδιώξεις αυτών που «διαχειρίζονται» το πρόβλημα εντός κι εκτός Ελλάδας.

  • Επειδή πρέπει να μιλήσουμε και να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους για τον πόλεμο ,τον ιμπεριαλισμό , την συμμετοχή του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας τους φράχτες, τις πολιτικές της Ε.Ε., την παραχώρηση του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ.

  • Επειδή αξιοποιούν και ενσωματώνουν επικοινωνιακά τα πιο υγιή και ανθρωπιστικά αντανακλαστικά της κοινωνίας για ίδιον όφελος.

  • Επειδή εκμεταλλεύονται ένα μεγάλο πλέον δυναμικό εθελοντών και αλληλέγγυων για να σκεπάσουν την τρομερή κρατική ανοργανωσιά και αδιαφορία

  • Επειδή το προσφυγικό χρησιμοποιείται ως επιχείρημα είτε αποπροσανατολισμού από το πραγματικά βάρβαρο αντιλαϊκό έργο (υλοποίηση παλιών και νέων μνημονίων , ασφαλιστικό, φορολογικό κ.α.) ,είτε διάδοσης και εμπέδωσης ξενοφοβικών, ρατσιστικών και φασιστικών αντιλήψεων

Καλούμε τους πολίτες σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και διαμαρτυρίας ενάντια στον πόλεμο ,τον ιμπεριαλισμό , την συμμετοχή του ΝΑΤΟ στην περιοχή μας
Όλοι στη σε συγκέντρωση – παρέμβαση- ανοιχτή συζήτηση για το προσφυγικό.
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 6:30Μ.Μ.

Προηγούμενο άρθρο Θετικός ο απολογισμός του 32ου Π.Φ.Ε.Θ. – Ευχαριστίες της Οργανωτικής Επιτροπής
Επόμενο άρθρο Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου έκαναν μόδα την ανακύκλωση