Συγχαρητήρια Δημάρχου Σοφάδων στους Μαθητές του Λυκείου


Με το 15μελές Συμβούλιο των μαθητών του Γενικού Λυκείου Σοφάδων συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μπάμπης Παπαδόπουλος, ο οποίος  κάλεσε τους μαθητές στο γραφείο του προκειμένου να τους συγχαρεί και να τους επαινέσει για την πρωτοβουλία που πήραν για το βάψιμο των αιθουσών διδασκαλίας του σχολείου τους.

Συγκεκριμένα οι μαθητές του Λυκείου με δική τους δαπάνη προμηθεύτηκαν χρώματα και άλλα υλικά και στη συνέχεια μόνοι τους κατά τις απογευματινές ώρες και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έβαψαν ήδη 5 αίθουσες και θα κάνουν το ίδιο για τις υπόλοιπες τρείς.

Ο κ. Παπαδόπουλος αφού συνεχάρη τους μαθητές δήλωσε : «Η νέα γενιά αποδεικνύει την υπευθυνότητά της. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και με πλήρη αίσθηση κοινωνικής συνευθύνης, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, προχώρησαν σε μια ενέργεια που δεν έχουμε συνηθίσει. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων όχι μόνο γιατί βάφουν το σχολείο μόνοι τους αλλά κυρίως για το μάθημα που δίνουν στη μικρή μας κοινωνία.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς γιατί φροντίζουν να βάζουν γερά θεμέλια για το μέλλον που ξημερώνει».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκλογές του συλλόγου γυναικών Ν. Καρδίτσας στις 16 0κτωβρη 6μμ στην αίθουσα της ΤΕΔΚ
Επόμενο άρθρο "Στρέλλα" σήμερα από την Κινηματογραφική Λέσχη