Συγχαρητήρια στην Α.Ε. Καρποχωρίου από τον Μπάμπη Παπαδόπουλο και τη δημοτική του ομάδα


Τα γραφεία της Α. Ε. Καρποχωρίου επισκέφτηκε το Σάββατο 14/3/2015 ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος. Συνοδευόμενος από τον ΚαρποχωρίτηΔημοτικό Σύμβουλο Φώτη Κάια και τον πρώην Αντιδήμαρχο Γιώργο Κεχαγιά, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Μακρυγιάννη Αποστόλη ο οποίος τα τελευταία χρόνια κρατάει τα ηνία της ομάδας.

Ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε από τον Πρόεδρο να μεταφέρει σ’ όλη τη Διοίκηση του συλλόγου, στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τα συγχαρητήρια ολόκληρης της δημοτικής του ομάδας για την πρόσφατη κατάκτηση του κυπέλου της ΕΠΣ Καρδίτσας κάνοντας με τον τρόπο αυτό περήφανους όχι μόνο τους Καρποχωρίτες αλλά όλους τους δημότες του Δ. Σοφάδων.  Ήταν μια επιτυχία που δικαιώνει:

  • Τις προσπάθειες που κάνουν οι διοικούντες και οι ποδοσφαιριστές προκειμένου να ξανακερδίσει ο σύλλογος την αίγλη του παρελθόντος
  • Την ιστορία του συλλόγου καθώς αποτελούσε ανέκαθεν ισχυρή ποδοσφαιρική δύναμη του Ν. Καρδίτσας

Ο κ. Παπαδόπουλος αφού ευχήθηκε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Μακρυγιάννη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και που ταυτόχρονα αποτελούν ζητήματα που απασχολούν όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία. Ο τέως Δήμαρχος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο της ΑΕ Καρποχωρίου ότι, όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα, τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρη η δημοτική του παράταξη θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα που εξοντώνουν καθημερινά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να στηρίζει με κάθε τρόπο τις επίπονες προσπάθειες που κάνουν οι τοπικοί παράγοντες για να κρατήσουν όρθια τα σωματεία προκειμένου να συνεχίσουν να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στον τόπο και τη νεολαία μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Έπεσε η αυλαία της 7ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών
Επόμενο άρθρο Στην προσυνεδριακή εκδήλωση της ΚΕΔΕ στο Βόλο, ο πρόεδρος της ΕΝ.ΠΕ.