Ειδήσεις

Συγχαρητήρια της Περιφερειακής Δ/ντριας Εκπ/σης προς τους επιτυχόντες


Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και η Διευθύντρια Ελένη Αναστασοπούλου, συγχαίρει τους μαθητές της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την προσπάθεια και την εισαγωγή τους, στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας.

Οι πολυετείς θυσίες και ο διαρκής μόχθος έφερε την ανταμοιβή στους μαθητές μας  και τώρα έφτασε η στιγμή να ταξιδέψουν «σε λιμένας πρωτοειδωμένους» και «τες καλές πραγμάτειες»  ν’ αποκτήσουν.

Ήρθε η ώρα της εκπλήρωσης των στόχων τους , με την αδιάλειπτη καθοδήγηση των καθηγητών τους, αλλά και την υλική και ηθική στήριξη των οικογενειών τους.

Όσοι κοπίασαν,  αλλά δεν εισήχθηκαν στις σχολές της προτίμησής τους, ας αναλογιστούν τη φράση του αρχαίου επικού ποιητή Χορίλου : «Πέτρην κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη» (μία επίμονη σταγόνα νερού ανοίγει τρύπα σε πέτρα).

Αγαπητοί μας μαθητές, με το καθαρό βλέμμα, τη ζωντάνια, την ορμή της νιότης και την επιμονή σας έχετε τη δύναμη να μετουσιώνετε την προσπάθεια σε επιτυχία. Σας ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή δύναμη στον στίβο της ενήλικης ζωής όπου μετράει η δύναμη να συνεχίζεις και να δημιουργείς.

 

 

Η Περιφερειακή Διευθύντρια                                                                        Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Ελένη Αναστασοπούλου

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου
Επόμενο άρθρο Κοινοτική - Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλλιθήρου : Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού