Συγχαρητήρια του Αντιδημάρχου Σωτήρη Αντωνίου στην Αναγέννηση


Η παραμονή της Αναγέννησης στη football league,ίσως αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορικής μας ομάδας, καθώς ανέτρεψε όλα τα εις βάρος της προγνωστικά και πέτυχε αυτό που λίγο νωρίτερα φάνταζε αδύνατο.

Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές συναισθανόμενοι τις τεράστιες ευθύνες τους, ξεπέρασαν τον εαυτό τους και κατάφεραν να διατηρήσουν την ομάδα στην κατηγορία, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή του ελληνικού ποδοσφαίρου, λόγω των πολλών προβλημάτων που το ταλανίζουν την τελευταία περίοδο.

Έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία η παραμονή, γιατί σημειώθηκε βασιζόμενη στην κατάθεση ψυχής όλων όσοι ασχολούνται από κοντά με την Αναγέννηση, απέτρεψε την παρακμή του καρδιτσιώτικου ποδοσφαίρου, για την οποία κάποιοι ιθύνοντες φροντίζουν επιμελώς, η διατηρεί στα ποδοσφαιρικά σαλόνια και της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια.

Θεωρείται βέβαιο πως με το έμπρακτο ενδιαφέρον και τη βοήθεια όλων, Αναγέννηση θα συνεχίσει να είναι ένας από τους ελάχιστους πρεσβευτές της Καρδίτσας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Αν η προσπάθεια γίνει πιο μαζική, θα μπορέσει ναφτάσει ακόμα πιο ψηλά, να προβάλλει την πόλη μας ακόμα καλύτερα και να μας χαρίζει περισσότερες χαρές και συγκινήσεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Συγχαρητήρια σε όλους!

 

Σωτήρης Αντωνίου

Αντιδήμαρχος, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ

Αναγέννηση

Προηγούμενο άρθρο “Πάμε σαν άλλοτε”: Νοσταλγικό τριήμερο στο Παυσίλυπο
Επόμενο άρθρο Κάλεσμα ΜΕΤΑ για τις συγκεντρώσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα