Συγχαρητήριο μήνυμα Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων


Με αφορμή την εκλογή της κ. Χρυσούλας Κατσαβριά-Σιωροπούλου στο βουλευτικό αξίωμα, το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων με ομόφωνη απόφαση, απευθύνει το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα:

Απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην συνδημότισσα και αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφάδων κ. Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου.

Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσετε να εργάζεστε αδιάκοπα συνεισφέροντας τα μέγιστα τόσο στο Δήμο Σοφάδων όσο και στο Ν. Καρδίτσας.

Αναλαμβάνετε τα καθήκοντα σας σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή. Τα έντονα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές οικογένειες, οι σημαντικές ελλείψεις που παρουσιάζει ο τομέας της αυτοδιοίκησης αλλά και η αναγκαιότητα υλοποίησης και εκσυγχρονισμού βασικών έργων υποδομής που έχει ανάγκη ο τόπος μας, ευχόμαστε , ότι θα είναι σε πρώτη προτεραιότητα κατά την άσκηση των καθηκόντων σας.

Σίγουρα η επόμενη μέρα, πρέπει και επιβάλλεται να είναι καλύτερη από το χθες, Αυτό όμως προϋποθέτει θαρραλέες πολιτικές και ατομικές υπερβάσεις που θα ξεχωρίσουν το χθες από το αύριο.

Με την προσδοκία ότι θα ανταποκριθείτε στα καθήκοντα που σας ανέθεσαν οι πολίτες, δεχθείτε τα θερμά μας συγχαρητήρια

Τέλος, διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος Σοφάδων θα είναι πάντα στη διάθεση των εκλεγέντων βουλευτών του Ν. Καρδίτσας για συνεργασία και κοινούς αγώνες στην κατεύθυνση επίλυσης των τοπικών προβλημάτων προς όφελος των πολιτών

Προηγούμενο άρθρο ΚΚΕ Καρδίτσας: «Τα νέα που σας έφερα σας χάϊδεψαν τα αυτιά μα απέχουν πολύ από την αλήθεια»
Επόμενο άρθρο Εφόδους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πραγματοποίησε η ΓΑΔ Θεσσαλίας - 23 συλλήψεις